Om oss

Mätbolaget Kvadrat är ett kunskapsföretag med huvudsaklig inriktning mot areamätningar och upprättande av nya skalenliga ritningar / realationsritningar. Vi utför små och stora mätuppdrag för bland annat privatpersoner, fastighetsmäklare, bostadsrättsföreningar, arkitekter och fastighetsförvaltare. Våra uppdrag omfattar bland annat bostadslägenheter, lokaler, villor, skolor och sjukhus. Vi värdesätter ambitiöst genomförda uppdrag och nöjda kunder.

Vi som arbetar på Kvadrat har varit verksamma i branschen länge, mellan 2004-2015 har vi båda arbetat på Mätbolaget Exacto AB och har utfört drygt 10.000 enskilda uppdrag med allt från slott till konstverk på Millesgården.

Mätbolaget Kvadrat har en miljöprofil, vi cyklar till mätuppdragen i Stockholms innerstad om vädret så tillåter, allt för att värna om miljön i vår vackra huvudstad.

Om du väljer att anlita oss för att mäta upp arean för din bostadslägenhet eller varför inte för att göra en ny skalenlig ritning av din villa så får du erfarenhet, kompetens och flexibilitet till lägsta möjliga kostnad samt att du får ett seröst och trevligt bemötande på köpet.